Jotain minusta

Olen perheellinen, liikkuvaisen aviomiehen vaimo ja kahden jo aikuisen pojan äiti. Minut ympäröi myös 2 karvajalkaa, mahdottoman vilkasta pikkukoiraa.

Koulutukseltani olen erityisliikunnanohjaaja vuosimallia 1992-1995 Suomen Urheiluopistolta. Tein 14-vuoden ajan vahvasti monipuolisia liikunta-alan ja hallipäällikön töitä Helsingin kaupungin liikuntavirastossa sekä helsinkiläisessä liikuntakeskuksessa.                 Täydennyskouluttaudun työn ohessa 2005-2007 samaisessa opinajossa ja kävin vuosien aikana muita erilaisia lyhytkursseja erinäisiltä liikunnan aloilta mm.laskettelun ohjaaja, vauvahierontaa, personal trainer, täydentäviä ravintoluentoja.

Koko pienen ikäni olin kasvanut liikunnan riemuun ja ajatellut sen olevan elämäntehtäväni. Jossain vaiheessa se kaikki mitä ennen rakastin koko sydämestäni, ei enää tuntunutkaan siltä oikealta. Uusia ideoita ei enää syntynytkään niin kuin ennen ja tunsin ettei ollut enää mitään uutta annettavaa, siinä ennen niin kovin rakkaassa työssä ❤. Vaihdoin totaalisesti alaa, vähän kuin vastakkaiselle rannalle ja saan nyt päivisin palvella ihmisiä hautaus- ja lakipalveluiden puolella. Ihmisten surun ja sen eri muotojen kohtaaminen on kasvattanut minua valtavasti ihmisenä.

Luontaishoitajaksi: Hain aikoinani esikoiselleni apua hänen lieviin vatsavaivoihinsa vyöhyketerapeutilta. Samoin sain itse apua leikkauksen jälkeisiin uusiutuneisiin särky- ja kiputiloihin vyöhyketerapiahoitajan käsittelyssä. Näillä omakohtaisilla kokemuksilla kiinnostuin vyöhyketerapeutin työstä, tutustuin luontaishoitoihin ja päätin lähteä opiskelemaan luontaishoitoalaa. Opinnot veivät pian intensiivisesti mennessään, käydessäni yhtäaikaa kahta opintosuoritusta läpi, seuraavien 3 vuoden aikana.

Diplomiluotaishoitajatutkinnon sain Harmonet Oy.n koulutuksessa Vantaalla loppuvuodesta 2015. Tutkinto sisältää diplomivyöhyketerapeutin ja mestarihermoratahierojan paperit. Sukelsin myös mielenkiinnosta syvälle sointujen, äänien ja väreiden tapaan tehdä ihmisille rentoutunut olotila. Medi-Sound ky.ssä pätevöidyn Peter Hessin laillistetuksi äänimaljahierojaksi talven 2015-2016 aikana.

Luontaishoitajana ja liikuntavalmentajana olen apuväline, tukipilari, tielläsi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja hyvän terveydentilan ylläpitämiseen. Avaintermejä tähän mielestäni ovat: kehon ja mielen harmonia, rentoutuminen, sopivasti liikuntaa, hyvä ravinto ja riittävän laadukas uni.

Kaikki vaikuttaa kaikkeen. Niin mieli kehoon kuin keho mieleen!

Näin ollen olen kiitollinen siitä, että saan tehdä monipuolisesti tätä työtä, tuoden ihmisille hivenen virkistymistä ja hyvää oloa. Ilolla jatkan myös tällä polulla eteenpäin. Lääkäri en ole, enkä siten tee luontaishoitajana diagnooseja. Luontaishoidot eivät ole vaihtoehtohoitoja, eivätkä ne yksin korvaa lääketieteellistä hoitoa, vaan antavat tukea hyvään oloon täydentävinä hoitomuotoina. Paino sanalla ennaltaehkäisy, ennaltaehkäisten huonoa, tukkoistakin oloa ja mahdollisia sairastumisia.

Hetki voimaannuttavaa hemmottelua ja hyvää oloa! Tervetuloa ❤!