Sointukylpy - rentoutumista sointujen ja äänten maailmassa

Sointukylpy on rentoutumishetki,. Hetki, jossa ei tarvitse suorittaa mitään.  Kaikki osallistujat olemme samassa yhtenäisessä tilassa. Istut tai olet makuulla jooga-alustalla. Alusta, tyynyt ja fleecepeitto ovat järjestäjän puolesta käytössäsi, jotta löydät itsellesi sopivan ja rennon asennon.

Sointukylvyn tarjoaja soittaa erilaisia metallisia, käsitauottuja maljoja kaikille yhteisesti. Sinä saat keskittyä vain itseesi, omaan olotilaasi ja ennen kaikkea saat vain olla. MALJAT, SYMBAALIT ja GONGIT kumisevat ja väreilevät lempeästi vuorotellen. Ne hellivät kehoasi sekä mieltäsi niin, että voit rentoutua ja kylpeä niiden luomissa äänten mielikuvissa.

Sointukylpy kestää yhteensä 1h ja pitää sisällään alustuksen, sointukylvyn sekä palautumisen tähän hetkeen. Äänimaljoja soitetaan tuosta ajasta noin 45min.

Saavu tunnille viimeistään 5 min ennen tunnin alkua. Näin takaamme jokaiselle kiireettömän hetken.

Mukaasi ota joogamatto tai muu alusta. Asusteeksi rento, lämmin vaatetus esim. fleece- tai villatakki, villasukat tai muut töppöset ovat kotoisat .

Sointukylpyjä tällä hetkellä Helsingin Munkkiniemessä TALLIKUJA 2 E rapun vieressä kivijalassa. Ovimaksu 10€/hlö. Mielellään ovimaksuna eli käteisellä.

Tiistaisin 28.1 klo 19-20 ja 25.2 klo 19-20 ja 24.3 klo 19-20

Ilmoittautuminen sähköpostilla voimalyhty@gmail.com tai tekstiviestillä p. 040-553 5388. Susanna Haverinen