Rentoutustunnit jatkuvat ja hoitotila on muuttanut Siltamäkeen

SOINTUKYLVYT Veikkolassa keväällä 2019 aina perjantaisin.

Osoite: Koivikkotie 6, Veikkola

pe 22.3 klo 19-20

pe 26.4 klo 19-20

pe 24.5 klo 19-20

Ovimaksu 12€/hlö käteisellä.

Ilmoittaudu voimalyhty@gmail.com tai

tekstarilla p.040 -55 353 88/Susannalle

Sointukylpy on syvärentoutustunti, jossa äänimaljoilla luodut harmooniset ja korkeavärähteiset äänet tuudittavat sinut rentoutumisen aalloille. Tunnilla saat vain olla. Mitään ei tarvitse tällä tunnilla tehdä tai suorittaa. Tunnilla ollaan makuuasennossa patjalla ja fleecepeiton alla, kuunnellen äänimaljojen sointuja. Tervetuloa.

*******************************************

VOIMALYHDYN hoitotila on muuttanut Paloheinästä Siltamäkeen Fysiotreenari yrityksen kanssa samoihin tiloihin 1.1.2019. Tarkka osoite on Jousimiehentie 3, HKI ja sijainti Siltamäen vanhassa ostoskeskuksessa. Samalla ostarilla  on myös Siltamäen uimahalli. Alepan kaupan ovista rohkeasti sisään ja kävelekäytävän päähän, ovi vasemmalla on sinulle raollaan Cool. Ilmaista parkkiaikaa on 3h.

Tervetuloa uudet ja vanhat asiakkaat Sydän. Samoissa tiloissa toimivat myös jalkahoitaja Eija ja Fysiotreenareiden palvelut mm. klassinen hieronta, jäsenkorjaus sekä fysioterapeutin palvelut.

*******************************************

Äänimaljarentoustusta yrityksille ja pienryhmille; ystäväporukalle, illan viettoon, perheille kotiin, tyhypäiviin, työpaikkarentoutukseen voit kysyä voimalyht@gmail.comtxt. 040-5535388/Susanna

Tuntikuvaus: Sointukylvyssä  ei suoriteta vaan levätään jumppamatoilla lämpimän fleecepeiton ja tyynyn suojissa (saat nämä ohjaajalta). Ohjaaja soinnuttaa tunnilla äänimaljoja ja gongia, jotka luovat tilaan harmoonisen äänimaailman. 40min hetkessä voit myös istua ja vain kuunnella äänimaailmaa. Ohjaaja on käynyt saksalaisen Peter Hess instittuutin perustajan opein annetut koulutukset Medi-Sound oy.ssä Helsingissä. Näin on ilo tuottaa turvallista ja oikein suunnattua, harmoonista äänimaailmaa kaikille osallistujille, jotta sinulla on mahdollisuus hetki hengähtää Sydän.

 

Sointukylpyhetki Keravan Ahjolla Recover Studiolla keväällä 2018

Sointukylpy, syvärentoutushetki alkamassa

VoimaLyhty ja Sointykylpyvälineistö